Backoffice geregeld

dat is hyty, sterk in mensen

Intermediaire diensten

HOE GAAN WE TE WERK

Als intermediair ligt uw kracht in commercieel contact met opdrachtgevers en de werving en selectie van medewerkers. Dat is waar u het liefst mee bezig bent en waar voor u de focus ligt.

Wij ontzorgen intermediairs door backoffice diensten uit handen te nemen. Tegelijkertijd bent u verzekerd dat zaken zoals werkgeversrisico’s, medewerker registratie(s), verloning, administratie, facturatie, debiteurenbeheer alsmede financiële belasting uitbesteedt zijn aan HYTY Personeelsdiensten.

Wij vergaren dagelijks kennis over wet- en regelgeving, Cao’s en ondersteunen intermediairs daar waar nodig en passen wijzigingen direct toe in onze dienstverlening zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen in de flex branche en uw backoffice volledig op orde is.

Wij passen de inlenersbeloning toe voor alle werknemers. Wij worden juridisch werkgever en regelen de contracten, opdrachtbevestigingen, verloning, facturatie, voorfinanciering en het debiteurenbeheer. Daarnaast ontvangt u wekelijks een overzicht van de gerealiseerde marge en heeft u toegang tot onze verloningsportal met al uw actuele gegevens. Openheid en transparantie in onze manier van zaken doen zijn voor ons essentiële waarden.

HYTY Personeelsdiensten is aangesloten bij de NBBU. Daarnaast zijn wij NEN 4400-1 (SNA)-, VCU- en SNF-gecertificeerd. Hiermee garanderen wij al meer dan 20 jaar vakkennis en professionaliteit in bemiddeling, administratie en bedrijfsvoering.

Wat we voor u kunnen betekenen

UW EIGEN UITZENDBUREAU STARTEN?
HYTY HELPT

Starten met een uitzendbureau is relatief eenvoudig. Echter is het succesvol runnen van een uitzendbureau een behoorlijke uitdaging. Waar moet je allemaal op letten en vooral aan denken als je een eigen uitzendbureau wilt starten?

Backoffice werkzaamheden zoals het verlonen van medewerkers en de facturatie naar klanten zijn heel belangrijk, maar ook tijdrovend. HYTY neemt deze backoffice werkzaamheden uit handen zodat jij je kan focussen op commercie en werving & selectie van kandidaten.

WAT KOST BACKOFFICE DIENSTVERLENING?

Wat het uitbesteden van uw back office precies kost is afhankelijk van diverse factoren. Denk aan het aantal medewerkers dat u aan het werk heeft en de contractvorm die wordt gehanteerd.

Vaak wordt gedacht dat het uitbesteden van de back office duur is of dat de backoffice organisatie voor de dienstverlening geld inhoudt bij de medewerker. Dat is uiteraard niet waar. Het uitbesteden van de back office is in vele gevallen goedkoper dan wanneer u alles zelf doet.

Reken maar eens uit wat u als intermediair kwijt bent aan tijd om uw personeelsadministratie op orde te houden, kosten voor het voeren van backoffice en CRM software, het beantwoorden van vragen van medewerkers en opdrachtgevers, het bellen van uw debiteuren, het betalen van loon en/of ziektegeld, het behalen van de nodige certificeringen en niet te vergeten het tarief van uw accountant.

ALLE VOORDELEN
OP EEN RIJ

Door uw back office activiteiten uit te besteden aan HYTY Personeelsdiensten BV kunt u de volgende voordelen behalen:

 • Tijd voor volledige focus op uw core business, namelijk personeel bemiddelen bij u opdrachtgevers;
 • Geen hoge investeringen nodig;
 • Professionele ondersteuning door een zeer betrokken en ervaren team;
 • Reductie van debiteurenrisico;
 • Uitbesteding van debiteurenbeheer;
 • Reductie van ziekterisico en ziekteadministratie;
 • Beschikking over een ingericht CRM systeem;
 • NBBU Lidmaatschap en NEN 4400-1, VCU en SNF certificering;
 • Uw opdrachtgevers vrijwaren voor het WKA risico;
 • Snelle betaling van de door u gerealiseerde marge.

Wij spreken de taal. We weten als geen ander hoe belangrijk het is om op persoonlijk vlak met elkaar om te gaan. In alles wat wij doen proberen wij te motiveren en tevredenheid te optimaliseren.

Maak een vliegende start

HYTY HELPT

Neem voor meer informatie contact met ons op over het starten van een eigen uitzendbureau. Wij kunnen je voorlichten en je op maat adviseren zodat je gelijk een vliegende start maakt.

  Ik heb de Privacy Policy gelezen en ga akkoord met de algemene voorwaarden.