De juiste kandidaat

DAT IS HYTY, STERK IN MENSEN

Flexibele personeelsoplossingen

SNEL EN FLEXIBEL TECHNISCH PERSONEEL NODIG?

Heeft u ten tijde van piekdrukte, vakantie of ziekte behoefte aan een gedegen flexibele personeelsoplossing? Of wenst u een oplossing voor een langdurige projectmatige personeelsbehoefte, maar heeft u liever niet de administratieve lasten die daarbij horen?

Kies dan voor HYTY Personeelsdiensten BV als uitzendbureau. HYTY Personeelsdiensten BV heeft een groot netwerk aan technisch personeel dat flexibel in te zetten is voor uw projecten. Door de personeelswerving van uw technische projecten door HYTY Personeelsdiensten BV te laten voorlopen bent u verzekerd van de continuïteit van uw bedrijf. Daarnaast neemt HYTY Personeelsdiensten BV hierbij alle arbeidsrisico’s en administratieve handelingen voor u uit handen.

Door onze grote betrokkenheid bij onze werknemers staan wij garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Doormiddel van beoordelings- en evaluatiegesprekken houden wij nauwkeurig een vinger aan de pols, zodat u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. Als u voor HYTY Personeelsdiensten BV kiest bent u gegarandeerd van gemotiveerd technisch personeel op zowel uitvoerend, midden- als hoogkader niveau. Wij staan graag voor u klaar.

Meld hier uw vacature aan

WIJ NEMEN CONTACT MET U OP

Wij kunnen u voorzien van professioneel en vakkundig personeel. Meteen een vacature melden? Vul onderstaand uw gegevens in en we nemen direct contact met u op!

Kijk op onze downloadpagina waar u alle relevante bedrijfsgegevens en informatie kunt downloaden voor uw eigen administratie.

    Ik heb de Privacy Policy gelezen en ga akkoord met de algemene voorwaarden.