De juiste kandidaat

dat is hyty, sterk in mensen

Wie zijn wij?

HYTY Personeelsdiensten is meer dan 20 jaar actief in het bemiddelen van (technisch) personeel. We zijn heel persoonlijk in onze manier van werken en steken veel tijd in de relatie met onze medewerkers en opdrachtgevers. Onze medewerkers worden projectmatig uitgeleend aan opdrachtgevers. En we zijn trots op onze mensen. Ze worden gewaardeerd om wie ze zijn en wat ze kunnen. Ieder op hun eigen manier en op hun eigen niveau.

Wat kunnen we voor u doen?

FLEXIBELE PERSONEELSOPLOSSINGEN

Heeft u ten tijde van piekdrukte, vakantie of ziekte behoefte aan een gedegen flexibele personeelsoplossing? Of wenst u een oplossing voor een langdurige projectmatige personeelsbehoefte, maar heeft u liever niet de administratieve lasten die daarbij horen?

Kies dan voor HYTY personeelsoplossingen middels uitzenden. U bent hiermee verzekerd van continuïteit in uw bedrijf. Alle arbeidsrisico’s en administratieve handelingen worden u volledig uit handen genomen.

Door onze grote betrokkenheid bij de werknemers staan wij garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Middels beoordelings- en evaluatiegesprekken houden wij nauwkeurig een vinger aan de pols, zodat u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. Als u voor HYTY kiest bent u gegarandeerd van gemotiveerde professionals op zowel uitvoerend, midden- als hoogkader niveau Wij staan graag voor u klaar.

Meld hier uw vacature aan

WIj NEMEN CONTACT MET U OP

Wij kunnen u voorzien van professioneel en vakkundig personeel. Meteen een vacature melden? Vul onderstaand uw gegevens in en we nemen direct contact met u op!

Kijk op onze downloadpagina waar u alle relevante bedrijfsgegevens en informatie kunt downloaden voor uw eigen administratie.

    Ik heb de Privacy Policy gelezen en ga akkoord met de algemene voorwaarden.