Backoffice goed geregeld!

DAT IS HYTY, STERK IN MENSEN

Backoffice voor intermediairs

BESPAAR TIJD EN GELD

Als intermediair ligt jouw kracht in commercieel contact met opdrachtgevers, de werving en selectie van medewerkers, en het plaatsen van deze medewerkers bij je opdrachtgevers. Alle bijkomende backofficewerkzaamheden zorgen ervoor dat je minder tijd hebt voor je primaire processen.

Door deze backoffice werkzaamheden aan ons uit te besteden kun je je blijven focussen op het primaire proces, namelijk het realiseren van groei. Jouw backoffice is onze core business!

DE BACKOFFICE DIENSTVERLENER VOOR INTERMEDIAIRS

HYTY Personeelsdiensten BV ontzorgt intermediairs door transparant je volledige backoffice uit handen te nemen. Hierbij nemen wij het juridisch werkgeverschap over en ontzorgen wij je met onze front en backoffice software. Zaken zoals medewerker registratie(s), verloning, administratie, financiering, facturatie, debiteurenbeheer alsmede financiële belasting verzorgen wij voor je.

Als volledig gecertificeerd bureau dragen wij de werkgeversrisico’s (incl. ziekte) en nemen we alle financiële, administratieve en juridische zaken voor je uit handen.

HYTY Personeelsdiensten BV vergaart dagelijks kennis over wet-, regelgeving , Cao’s, en ondersteunt intermediairs. Wijzigingen in regelgevingen en Cao’s worden direct toegepast in onze dienstverlening. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de flexbranche en ben je ervan verzekerd dat je backoffice volledig up to date is.

Wij passen de inlenersbeloning toe voor alle werknemers. Wij worden juridisch werkgever en regelen de contracten, opdrachtbevestigingen, verloning, facturatie, voorfinanciering en debiteurenbeheer. Daarnaast ontvang je wekelijks een overzicht van de gerealiseerde marge en heb je toegang tot je eigen verloningsportal met al jouw actuele gegevens. Openheid en transparantie in onze dienstverlening zijn voor ons essentiële waarden.

HYTY Personeelsdiensten BV is aangesloten bij de NBBU. Daarnaast zijn wij NEN 4400-1 (SNA)-, VCU- en SNF-gecertificeerd. Hiermee garanderen wij al meer dan 20 jaar vakkennis en professionaliteit in bemiddeling, backofficeadministratie en bedrijfsvoering.

Onze samenwerking

HOE ZIET ONZE SAMENWERKING ERUIT?

 • We maken kennis en presenteren je onze dienstverlening
  Bij onze kennismaking presenteren we je onze dienstverlening. Samen gaan we aan de slag en inventariseren we jouw wensen. We vertellen je meer over onze backoffice dienstverlening, onze werkwijze en ons softwareplatform. Je backoffice uitbesteden betekent dat we samen gaan ondernemen.
 • Prijsopgave
  Nadat wij jouw wensen en onze diensten op elkaar hebben afgestemd volgt onze prijsopgave. Geheel transparant en volgens de laatste en juiste wet- en regelgeving.
 • Samenwerking
  Zodra jij akkoord bent en onze samenwerking geformaliseerd is, richten we jouw backoffice omgeving voor je in. Jij gaat op zoek naar de ideale match tussen kandidaat en opdrachtgever want daar ligt jouw kracht. Wij zijn juridisch werkgever en zorgen dat ons softwareplatform volledig voor je is ingericht zodat alles rondom jouw uitzendbureau vlekkeloos verloopt. Alle processen zijn voor je uitgeschreven en we begeleiden je hierbij zodat je bekend bent met onze gezamenlijke manier van werken en processen. We doen het samen!
 • Wij zijn jouw kennispartner
  HYTY Personeelsdiensten BV is aangesloten bij de NBBU. Daarnaast zijn wij NEN 4400-1 (SNA)-, VCU- en SNF-gecertificeerd. Hiermee garanderen wij al meer dan 20 jaar vakkennis en professionaliteit in bemiddeling, backofficeadministratie en bedrijfsvoering.

ONZE KERNWAARDEN, HET DNA VAN ONS HANDELEN

TRANSPARANT

Als je eerlijk en duidelijk bent, heb je ook niets te verbergen. Bij ons mag je altijd in de keuken kijken. Zaken als bedrijfsvoering, werkwijzen, processen en tariefsopbouw zijn bij ons transparant zodat je altijd weet waar je aan toe bent; helder en duidelijk.

EERLIJK

Eerlijkheid is het uitgangspunt van ons handelen en onze dienstverlening. Een eerlijke prijsstelling, eerlijke verwachtingen richting opdrachtgevers en een eerlijke behandeling van de arbeidskrachten met wie wij samenwerken.

DIRECT

Wij houden van directe en open communicatie. Afspraak is afspraak. Daarom zeggen wij bij HYTY waar het op staat zonder loze beloften. Wij zien directheid immers als één van onze kernwaarden waar we zoals het woord al zegt zeer veel waarde aan hechten.

MENSELIJK

Wij werken met mensen. Mensen zijn de basis van onze dienstverlening. Daarom behandelen wij iedereen gelijk, zonder uitzonderingen. Of het nu een klant is of een arbeidskracht. Iedereen wil een gelijke eerlijke oprechte behandeling met als doel samen aan een mooie relatie te werken en onze dienstverlening zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Constante groei en verbetering zijn een dagelijkse focus in al onze acties en activiteiten. Alleen samen behalen we het maximale resultaat.

Je eigen uitzendbureau starten

HYTY VERZORGT JE COMPLETE BACKOFFICE

Starten met een uitzendbureau is relatief eenvoudig. Echter is het succesvol runnen van een uitzendbureau een behoorlijke uitdaging. Waar moet je allemaal op letten en vooral aan denken als je een eigen uitzendbureau wilt starten?

Backoffice werkzaamheden zoals het verlonen van medewerkers en de facturatie naar opdrachtgevers zijn heel belangrijk, maar ook tijdrovend. HYTY neemt deze backoffice werkzaamheden uit handen zodat jij je kan focussen op commercie en werving & selectie van kandidaten.

WAT KOST BACKOFFICE DIENSTVERLENING?

Wat het uitbesteden van je backoffice precies kost is afhankelijk van diverse factoren. Denk aan het aantal medewerkers dat je aan werk helpt en de contractvorm die wordt gehanteerd.

Vaak wordt gedacht dat het uitbesteden van de back office duur is of dat de backoffice organisatie voor de dienstverlening geld inhoudt bij de medewerker. Dat is uiteraard niet waar. Het uitbesteden van de back office is in vele gevallen goedkoper dan wanneer je alles zelf doet.

Reken maar eens uit wat je als intermediair kwijt bent aan tijd om je personeelsadministratie op orde te houden, kosten voor het voeren van front, backoffice en CRM software, het beantwoorden van vragen van medewerkers en opdrachtgevers, het bellen van je debiteuren, het betalen van loon en/of ziektegeld, het behalen van de nodige certificeringen en niet te vergeten het tarief van je accountant.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

Door je backoffice activiteiten uit te besteden aan HYTY Personeelsdiensten BV kun je de volgende voordelen behalen:

 • Tijd voor volledige focus op jouw core business, namelijk personeel bemiddelen bij je opdrachtgevers;
 • Geen hoge investeringen nodig;
 • Professionele ondersteuning door een zeer betrokken en ervaren team;
 • Reductie van debiteurenrisico;
 • Uitbesteding van debiteurenbeheer;
 • Reductie van ziekterisico en ziekteadministratie;
 • Beschikking over een ingericht CRM systeem;
 • NBBU Lidmaatschap en NEN 4400-1, VCU en SNF certificering;
 • je opdrachtgevers vrijwaren voor het WKA risico;
 • Snelle betaling van de door jou gerealiseerde marge.

Wij spreken de taal. We weten als geen ander hoe belangrijk het is om op persoonlijk vlak met elkaar om te gaan. In alles wat wij doen proberen wij te motiveren en tevredenheid te optimaliseren.

Maak een vliegende start

HYTY; DE BACKOFFICE DIENSTVERLENER VOOR INTERMEDIAIRS

Neem voor meer informatie over onze backoffice dienstverlening contact met ons op. Wij zullen je voorlichten en je op maat adviseren zodat je gelijk een vliegende start maakt.

  Ik heb de Privacy Policy gelezen en ga akkoord met de algemene voorwaarden.