Alles goed geregeld

DAT IS HYTY, STERK IN MENSEN

Sterk in mensen

WE DOEN WAAR WE GOED IN ZIJN

HYTY Personeelsdiensten is meer dan 20 jaar actief in het bemiddelen van (technisch) personeel en backoffice dienstverlening. We zijn heel persoonlijk in onze manier van werken en steken veel tijd in de relatie met onze medewerkers en opdrachtgevers. We zijn trots op onze mensen. Ze worden gewaardeerd om wie ze zijn en wat ze kunnen. Ieder op hun eigen manier en op hun eigen niveau.

Afbeelding - Over ons

Onze kernwaarden, het DNA van ons handelen

TRANSPARANT

Als je eerlijk en duidelijk bent, heb je ook niets te verbergen. Bij ons mag je altijd in de keuken kijken. Zaken als bedrijfsvoering, werkwijzen, processen en tariefsopbouw zijn bij ons transparant zodat je altijd weet waar je aan toe bent; helder en duidelijk.

EERLIJK

Eerlijkheid is het uitgangspunt van ons handelen en onze dienstverlening. Een eerlijke prijsstelling, eerlijke verwachtingen richting opdrachtgevers en een eerlijke behandeling van de arbeidskrachten met wie wij samenwerken.

DIRECT

Wij houden van directe en open communicatie. Afspraak is afspraak. Daarom zeggen wij bij HYTY waar het op staat zonder loze beloften. Wij zien directheid immers als één van onze kernwaarden waar we zoals het woord al zegt zeer veel waarde aan hechten.

MENSELIJK

Wij werken met mensen. Mensen zijn de basis van onze dienstverlening. Daarom behandelen wij iedereen gelijk, zonder uitzonderingen. Of het nu een klant is of een arbeidskracht. Iedereen wil een gelijke eerlijke oprechte behandeling met als doel samen aan een mooie relatie te werken en onze dienstverlening zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Constante groei en verbetering zijn een dagelijkse focus in al onze acties en activiteiten. Alleen samen behalen we het maximale resultaat.