Samen zijn we sterk

dat is hyty, sterk in mensen

Wie zijn wij?

HYTY Personeelsdiensten is meer dan 20 jaar actief in het bemiddelen van (technisch) personeel. We zijn heel persoonlijk in onze manier van werken en steken veel tijd in de relatie met onze medewerkers en opdrachtgevers. Onze medewerkers worden projectmatig uitgeleend aan opdrachtgevers. En we zijn trots op onze mensen. Ze worden gewaardeerd om wie ze zijn en wat ze kunnen. Ieder op hun eigen manier en op hun eigen niveau.

Wat kunnen we voor jou doen?

Wij weten hoe belangrijk het voor u is dat uw behoeften goed matchen met het bedrijf waar u gaat werken. Daarom hebben wij oog voor uw kwaliteiten en ambities en bieden wij werk bij uitdagende bedrijven.

Wij hebben ruime ervaring als werkgever én werknemer in de technische branche en kunnen ons goed inleven in uw specifieke situatie. Wij bieden werk aan specialisten in de elektro-, installatie- en koeltechniek maar ook in de bouw, groenvoorziening en administratief werk. Wij verzorgen zowel kort- als langdurende projecten bij tal van tevreden opdrachtgevers.

Bij ons vindt u boeiende vacatures in o.a. de technische sector op uitvoerend, midden,- en hoogkader niveau. Gedurende het hele traject blijven wij betrokken bij de voortgang van uw arbeidsproces. Voor zowel tijdelijk als vast werk presenteren wij een grote variëteit aan uitdagende projecten. HYTY is een slagvaardige onderneming waar u zich met plezier kunt ontwikkelen.

De voordelen

BIJ HYTY PERSONEELSDIENSTEN
 • PERSOONLIJK
  Een persoonlijke benadering
 • MARKTCONFORM SALARIS
  Een marktconform salaris, vakantiegeld en vakantiedagen dat altijd stipt op tijd wordt betaald
 • GOEDE SECUNDAIRE VOORWAARDEN
  U profiteert van goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a.: aantrekkelijke collectieve verzekeringsmogelijkheden, een auto indien uw arbeidssituatie daarom vraagt, scholing als dit raadzaam en wenselijk is
 • PRETTIGE WERKRELATIE
  Wij dragen bij aan een prettige werkrelatie met voldoende ruimte voor evaluatiemomenten over uw voortgang
 • AFPRAAK = AFSPRAAK
  Heldere betrouwbare afspraken: flexibel waar het kan, punctueel waar het moet

Heb je een vraag?

NEEM DAN CONTACT OP

Graag geven we antwoord op al je vragen over salaris, belastingen, wetgeving, arbeidsrecht en cao’s. HYTY helpt jou en je carrière graag verder.

  Ik heb de Privacy Policy gelezen en ga akkoord met de algemene voorwaarden.