Samen zijn we sterk

DAT IS HYTY, STERK IN MENSEN

Boeiende technische vacatures

VIND UW PERFECTE TECHNISCHE BAAN VIA HYTY

Bent u opzoek naar technische vacatures? Wij weten hoe belangrijk het voor u is dat uw behoeften goed matchen met het bedrijf waar u gaat werken. Daarom hebben wij oog voor uw kwaliteiten en ambities en bieden wij uiteenlopend, technisch werk bij uitdagende bedrijven aan!

Wij hebben ruime ervaring als werkgever én werknemer in de technische branche en kunnen ons goed inleven in uw specifieke situatie. Wij bieden werk aan specialisten in de elektro-, installatie- en koeltechniek maar ook in de bouw, groenvoorziening en administratief werk. Wij verzorgen zowel kort- als langdurende technische projecten bij tal van tevreden opdrachtgevers.

Bij HYTY Personeelsdiensten BV vindt u boeiende technische vacatures op uitvoerend, midden- en hoogkader niveau. Gedurende het hele traject blijven wij betrokken bij de voortgang van uw arbeidsproces. Voor zowel tijdelijk als vast werk presenteren wij een grote variëteit aan uitdagende projecten. HYTY Personeelsdiensten BV is een slagvaardige onderneming waar u zich met plezier kunt ontwikkelen.

De voordelen

BIJ HYTY PERSONEELSDIENSTEN

 • PERSOONLIJK

  Een persoonlijke benadering
 • MARKTCONFORM SALARIS

  Een marktconform salaris, vakantiegeld en vakantiedagen dat altijd stipt op tijd wordt betaald
 • GOEDE SECUNDAIRE VOORWAARDEN

  U profiteert van goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a.: aantrekkelijke collectieve verzekeringsmogelijkheden, een auto indien uw arbeidssituatie daarom vraagt, scholing als dit raadzaam en wenselijk is
 • PRETTIGE WERKRELATIE

  Wij dragen bij aan een prettige werkrelatie met voldoende ruimte voor evaluatiemomenten over uw voortgang
 • AFPRAAK = AFSPRAAK

  Heldere betrouwbare afspraken: flexibel waar het kan, punctueel waar het moet

Heb je een vraag?

NEEM DAN CONTACT OP

Graag geven we antwoord op al je vragen over salaris, belastingen, wetgeving, arbeidsrecht en cao’s. HYTY helpt jou en je carrière graag verder.

  Ik heb de Privacy Policy gelezen en ga akkoord met de algemene voorwaarden.