Werken voor je opdrachtgever

in dienst by hyty
dat is hyty, sterk in mensen

Wat kunnen we voor jou doen?

Jouw opdrachtgever maakt gebruik van onze backoffice dienstverlening. Backoffice dienstverlening betekent dat je je dagelijkse werkzaamheden uitvoert voor jouw opdrachtgever, met als verschil dat HYTY Personeelsdiensten jouw salaris betaald en je op papier bij HYTY Personeelsdiensten in dienst bent.

HYTY neemt verantwoordelijkheid voor u als werknemer. Wij weten hoe belangrijk het voor u is dat uw behoeften goed matchen met het bedrijf waar u gaat werken. Daarom hebben wij oog voor uw kwaliteiten en ambities en bieden wij werk bij gerenommeerde bedrijven. Wij hebben ruime ervaring als werkgever én werknemer in zowel de technische branche als in andere vakgebieden en kunnen ons goed inleven in uw specifieke situatie. Wij verzorgen zowel kort- als langdurende projecten.

Bij ons vindt u boeiende functies in zowel de technische sector als daarbuiten op uitvoerend, midden,- en hoogkader niveau:

Gedurende het gehele traject blijven wij betrokken bij de voortgang van uw arbeidsproces. Voor zowel tijdelijk als vast werk presenteren wij een grote variëteit aan uitdagende projecten. HYTY is een slagvaardige onderneming waar u zich met plezier kunt ontwikkelen.